Alkmaar – Brand

De politie zoekt getuigen van een brand in een loods in Alkmaar in de nacht van 11 op 12 augustus.

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus rond middernacht woedde er een brand in een loods in de Madame Curiestraat. De brand is overgeslagen naar twee naastgelegen panden. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan. 

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over deze brand. Is u vrijdagavond 11 augustus iets verdachts of afwijkends opgevallen in de omgeving van de Madame Curiestraat, dat te maken kan hebben met deze brand? Heeft u andere informatie en dit nog niet gedeeld met de politie in Alkmaar? Neemt u dan s.v.p. contact op met de politie via telnr. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. 

2017168120

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…