Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Aanhouding na gijzeling

Hilversum – Aanhouding na gijzeling

Donderdagochtend 17 augustus vond er in een pand aan de Bart de Graaffweg een gijzeling plaats. De man is door een arrestatieteam worden aangehouden.

Rond 08.00 uur kwam een melding dat een man op de parkeerplaats voor een NPO-gebouw een vrouw bedreigd had met een mes. Hij dwong haar het gebouw in te gaan en daar hield haar gegijzeld. De omgeving werd afgezet en een onderhandelaar kwam ter plaatse. Een arrestatieteam ging naar binnen en overmeesterde de man, 33 jaar (woonplaats onbekend). Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer werd opgevangen en uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel.  Ze raakte niet gewond.

Het slachtoffer heeft aangegeven de man niet te kennen. Waarom hij dit gedaan heeft, wordt verder onderzocht. Als mensen getuigen zijn geweest en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt hen verzocht zich te melden. Ook mensen die meer informatie hebben wordt verzocht contact op te nemen met de recherche.  Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…