Home Noord-Holland Purmerend – Mishandeling

Purmerend – Mishandeling

De politie heeft zondag twee aanhoudingen verricht voor mishandeling.

Rond 16.20 uur kreeg de politie melding van een mishandeling aan de Pablo Nerudastraat. Het slachtoffer zou in zijn voortuin zijn aangevallen door twee onbekende mannen. Hij liep hierbij letsel op aan het gezicht. Na de mishandeling rende het tweetal weg. De één verschool zich in een achtertuin in dezelfde straat en de ander rende het Purmerbos in.
De eerste verdachte, een 35-jarige man uit Assen, werd aangetroffen in de achtertuin van een woning aan de Pablo Nerudastraat. Hij had letsel in zijn gezicht en ernstig letsel aan zijn been. De politie onderzoekt hoe de verdachte gewond is geraakt.
De tweede verdachte, een 36-jarige man uit Assen, werd dankzij de politiehelikopter gevonden in het Purmerbos.
De politie heeft onderzoek ingesteld.
2017169088

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…