Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Overval op winkel

Hoofddorp – Overval op winkel

De politie onderzoekt een overval op een winkel aan de Tuinweg. Rond 13.00 uur werd de winkel overvallen door een man, die met een vuurwapen het winkelpersoneel bedreigde en om geld vroeg. Uiteindelijk heeft hij een geldbedrag buitgemaakt en is hij er vandoor gegaan.

De overvaller is naar schatting tussen de 30 en 40 jaar oud en hij heeft een gezet postuur. Hij droeg een grijs vest en verder zwarte kleding. Een spijkerbroek, een t-shirt met een v-hals en hij had een muts op en een tas bij zich. Alles in het zwart. Opvallend is dat zijn schoenen witte zolen hebben. De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze zaak. Getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000, of maak gebruik van www.politie.nl om uw informatie te delen.

 

2017167637

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond plaats vond op he…