Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Man aangehouden na diefstal scootmobiel

Hoorn – Man aangehouden na diefstal scootmobiel

De politie heeft vrijdagavond rond 20.30 uur een 37-jarige man uit Hoorn aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een scootmobiel, die geparkeerd stond voor een supermarkt aan het Betje Wolffplein.

De politie zag op de Aletta Jacobsstraat de man op de scootmobiel zitten. Hij ging er lopend vandoor, maar kon even later in de buurt van het Muntpark toch door de politie worden ingerekend. De man is voor nader onderzoek ingesloten. De scootmobiel is direct retour gegaan naar de benadeelde, een 56-jarige vrouw uit Hoorn.

 

2017167892

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…