Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Inbrekers aangehouden

Hoofddorp – Inbrekers aangehouden

Op zondagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van inbraak in een woning aan de Alholm in Hoofddorp. De verdachten zijn een 20-jarige man uit Heemstede en een 22-jarige man uit Hoofddorp.

Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie melding van een inbraak in een woning aan de Alholm. Hier bleek een raam van de woning geforceerd te zijn. Uit de woning werden onder anderen een laptop sieraden en een portemonnee gestolen te zijn. Ook werd een naast de woning geparkeerd staande personenauto buit gemaakt.

De auto werd door een camera met automatische nummerplaatherkenning (ANPR) gespot terwijl deze richting Heemstede reed. De politie vond de auto en zette de achtervolging in. Deze eindigde in Schalkwijk, waar de verdachten op de Laan van Parijs uit de auto sprongen en wegrenden. Bij de zoektocht naar de verdachten werden een helikopter en een diensthond ingezet. Uiteindelijk kon de politie beide verdachte in de directe omgeving aanhouden.

Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017163938

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…