Home Noord-Holland Hoorn Zwaag – diefstal uit meerdere bestelbusjes Zwaag

Zwaag – diefstal uit meerdere bestelbusjes Zwaag

Afgelopen weekend hebben in Zwaag meerdere inbraken plaatsgevonden uit bedrijfsbuisjes waarbij gereedschap werd weggenomen.

Het gaat om een viertal auto inbraken uit voertuigen die geparkeerd stonden op de Pinksterbloem, de Paardenweide en de Kamille. In meerdere gevallen liep het voertuig hierbij schade op.

Mocht u afgelopen weekend iets hebben gezien of gehoord dat verband houdt met bovenstaande dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand contactformulier.

Meld verdacht gedrag 
Wellicht overbodig, maar de politie waarschuwt bezitters van personenauto’s en bestelbusjes geen dure spullen in hun voertuig achter te laten en alert te zijn op auto-inbrekers.  Ziet u mensen in de wijk die daar niet horen en/of zich vreemd gedragen? Vertrouwt u het niet? Bel bij verdachte omstandigheden altijd 112. Veel van de heterdaad aanhoudingen die de politie doet, is na 1-1-2 meldingen van buurtbewoners.  Doordat buurtbewoners alert zijn in de wijk en verdacht gedrag melden bij de politie wordt de pakkans van autodieven en andere criminelen vergroot. Bewoners weten vaak zelf het beste wat ‘normaal’ gedrag is in hun buurt.  Als u bijvoorbeeld iemand bij huizen naar binnen ziet kijken of bij auto’s ziet rondhangen. Weglopen en weer terugkomen, een rondje om het huis maken of voertuigen observeren. 

2017164226      2017164162

2017164161      2017164207

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen overval woonboot op IJsbaanpad

Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot…