Home Noord-Holland Zaandam – Onbehoorlijk gedrag na alcoholgebruik

Zaandam – Onbehoorlijk gedrag na alcoholgebruik

Op zaterdagmorgen omstreeks 02.00 uur zag de politie een personenauto rijden over de Westzijde in Zaandam. De auto had defecte verlichting en de bestuurder presteerde het om naast de politieauto een geslotenverklaring in te rijden en zijn auto op onbehoorlijke wijze te parkeren. Toen de politie hem hierop aansprak, vertelde hij in een walm van alcohol, dat hij niet gereden had. Hij had niets fout gedaan.

Ter plaatse weigerde de man mee te werken aan een ademtest. Hierop werd hij aangehouden. De man vond de politie maar sukkels en meende naar hen te moeten spugen.

Op het politiebureau bleek dat hij al meerdere malen voor het rijden onder invloed van alcohol voorkwam. Bovendien was zijn rijbewijs al ongeldig verklaard. De verdachte weigerde bovendien mee te werken aan een ademanalyse. Het weigeren van deze test wordt aangemerkt als misdrijf.

De verdachte is een 41-jarige man uit Zaandam.

2017163141

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Zoekslag naar inbrekers

In de nacht van zondag op maandag heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Nieuwpoortsst…