Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Verduistering van auto

Alkmaar – Verduistering van auto

Op zaterdagavond hield de politie een 25-jarige man uit Delft aan wegens verduistering.

Een 34-jarige Alkmaarder kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag in een café in zijn woonplaats de verdachte tegen. De verdachte wilde de Mercedes van het slachtoffer wel kopen. Afgesproken werd dat de verdachte de auto mee zou nemen en zaterdag voor 19.00 uur het afgesproken bedrag zou komen betalen.

Rond die tijd belde de verdachte met de mededeling dat de auto een storing had en dat hij hier eerst naar wilde laten kijken. Toen de eigenaar zei dat hij nog een uur kreeg om te betalen, dreigde de verdachte dat hij de auto in de fik zou steken en dat de eigenaar hem maar moest betalen om de auto terug te krijgen.

Later op de avond kon de politie de verdachte in Alkmaar aanhouden. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017163661

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…