Home Noord-Holland Krommenie – Mack vindt boksbeugel

Krommenie – Mack vindt boksbeugel

Op woensdagavond vond de politie twee wapens na een melding van een vechtpartij. Bij de zoektocht was een rol weggelegd voor diensthond Mack.

Omstreeks 21.25 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij in de omgeving van de Uranuslaan in Krommenie. Volgens de getuige zou het om een een-op-een gevecht gaan waarbij een wapenstok zou zijn gebruikt.

Een aantal van de aanwezigen werden door de politie gecontroleerd. Een 14-jarige jongen uit Assendelft bleek een ploertendoder bij zich te hebben. Een ploertendoder is een soort wapenstok en een verboden wapen. Op zoek naar andere wapens werd diensthond Mack ingezet. Hij vond nog een boksbeugel in de bosjes.

De wapens werden in beslag genomen.

2017161589

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…