Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Badhoevedorp – Man aangehouden voor heling

Badhoevedorp – Man aangehouden voor heling

De politie heeft zaterdagmiddag een 30–jarige man uit Diemen aangehouden voor heling en het rijden zonder motorrijbewijs op een onverzekerde motor.

Agenten zagen de Diemenaar rond 17.30 uur rijden over de Nieuwemeerdijk en viel op vanwege zijn rijgedrag. Hierop besloot de politie de motorrijder aan de kant te zetten. De man gaf direct aan dat de motorfiets niet verzekerd was en dat hij geen rijbewijs had voor het besturen van een motor. De man verklaarde dat de motorfiets wel van hem was maar bij het controleren van het kenteken, bleek de identiteit van de bestuurder niet over te komen met die van de geregistreerde eigenaar. De verdachte vertelde de agenten dat hij de kentekenplaat ergens gevonden had. De Diemenaar werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Op het politiebureau bleek dat zowel de kentekenplaat als de motorfiets van diefstal afkomstig zijn. De goederen zijn in beslag genomen.
2017158620

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…