Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Man gebruikt geweld tegen agent

Alkmaar – Man gebruikt geweld tegen agent

Een 28–jarige Rotterdammer is zondagochtend aangehouden nadat hij een politieagent in het gezicht had geslagen.

Rond 02.45 uur snelden agenten zich naar de Verdronkenoord alwaar een grote vechtpartij gaande zou zijn. Tijdens het elkaar houden van de vechtersbazen, sloeg de Rotterdammer één van de politieagenten in het gezicht. Hierop werd de man direct aangehouden. Na de aanhouding van de verdachte, keerde de rust terug en lieten de twee vechtende groepen elkaar met rust. De Rotterdammer werd meegenomen naar het politiebureau. Tegen de man zal aangifte worden gedaan.
2017158822

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Zoekslag naar inbrekers

In de nacht van zondag op maandag heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Nieuwpoortsst…