Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Onder invloed drugs

Nieuw-Vennep – Onder invloed drugs

Op vrijdagmorgen omstreeks 03.20 uur kreeg de politie melding van een verkeersongeval op de N207 onder Nieuw-Vennep.

Ter plaatse bleek een personenauto over de kop te zijn geslagen. De auto was totaal vernield. Naast de auto zaten twee personen die in de auto hadden gezeten. Beiden waren gewond er werden overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling.

Aangezien beide personen bekend zijn in verband met drugsgebruik werd van de bestuurster, een 36-jarige vrouw uit Warmond, speeksel afgenomen voor een drugstest. De test was positief. Vervolgens werd een bloedproef gedaan. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

2017157415

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…