Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

Hoofddorp – Mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

De politie heeft zondagavond op de Mary Zeldenruststraat twee mannen van 48 jaar en 23 jaar aangehouden in verband met openlijke geweldpleging.

Agenten kregen rond 21:45 uur een melding van een vechtpartij. Eenmaal ter plaatse zagen zij meerdere mensen op straat staan schreeuwen. Een 48-jarige man uit Hoofddorp stond met een mes te zwaaien. Om de man tot bedaren te brengen, moesten de agenten pepperspray gebruiken. De tweede verdachte, een 23-jarige man uit Katwijk, was weggerend bij het zien van de politie. Aan de hand van het signalement kon de man alsnog, in een verderop gelegen tuin, worden aangehouden. Omdat de man niet reageerde toen de agenten hem riepen, besloten de agenten politiehond Jimi op de man af te sturen. De Katwijker moest vervolgens eerst voor een bijtwond in het ziekenhuis worden behandeld voor hij naar het politiebureau kon worden gebracht. Beide mannen zijn ingesloten voor verhoor. De politie doet verder onderzoek. 
2017154361 en 2017154361

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…