Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Vrouw slachtoffer straatroof

Alkmaar – Vrouw slachtoffer straatroof

Een 27-jarige vrouw uit Alkmaar is maandagmiddag het slachtoffer geworden van een straatroof. Rond 14.20 uur werd zij op de Paardenmarkt beroofd van geld.

De vrouw had net gepind bij een geldautomaat toen zij werd aangesproken door twee mannen. Eén van de mannen kwam dichtbij de Alkmaarse staan en begon haar te betasten. De vrouw gaf aan dat zij hier niet van gediend was. De man gaf haar daarop een harde duw in haar zij. Vervolgens griste de man de telefoon en geld uit de handen van het slachtoffer. De vrouw kon haar telefoon nog terugtrekken, maar het geld had de man te pakken. De belager liep daarna snel weg met de andere man in de richting van het park.
Doordat de vrouw een duidelijk signalement had opgegeven van haar belager, kon de politie een 30-jarige man uit Alkmaar aanhouden in de omgeving Molenbuurt. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

2017154810.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…