Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Inbreker aangehouden

Hoofddorp – Inbreker aangehouden

Op woensdagmorgen hield de politie een 18-jarige Amsterdammer aan op verdenking van inbraak in een bedrijfspand aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp. Twee andere inbrekers konden nog niet worden aangehouden. De politie stelt een onderzoek naar hen in.

Omstreeks 03.30 uur kreeg de politie melding van een getuige, dat er zou worden ingebroken in een bedrijfspand. De getuige had drie personen gezien. Als de politie ter plaatse komt rennen de inbrekers weg. Een van hen kan ter plaatse worden aangehouden. De anderen weten te ontkomen. Onderzoek in de omgeving, waarbij een politiehond en een helikopter worden ingezet, leveren geen verdachten op.

Bij onderzoek bleek en daadwerkelijk te zijn ingebroken. De daders zijn binnen gekomen door een raam te vernielen. Uit het pand werden laptops buitgemaakt.

2017150314

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Zoekslag naar inbrekers

In de nacht van zondag op maandag heeft er een inbraak plaatsgevonden aan de Nieuwpoortsst…