Home Noord-Holland Purmerend – Politie zoekt getuigen straatroof

Purmerend – Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die op maandagmiddag 17 juli plaatsvond de Dr.J.M. den Uyllaan in Purmerend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Tussen 13.10 en 13.15 uur liep een 81-jarige vrouw uit Purmerend over het voetpad naast de Dr.J.M. den Uyllaan in de richting van de Flevostraat. Over haar linkerschouder droeg zij een tas, met daarin onder anderen haar portemonnee met wat geld en pasjes.

Toen de vrouw achter zich een bromfiets aan hoorde komen, ging zij nog wat meer aan de rechterkant van het voetpad lopen. De vrouw wist uit ervaring dat het voetpad ook door (niet altijd even netjes rijdende) bromfietsers wordt gebruikt.

Toen de bromfiets de vrouw passeerde, greep de bestuurder de tas van de vrouw beet en trok deze van haar schouder. De bestuurder reed vervolgens snel weg. Van hem is geen duidelijk signalement bekend.

2017150825

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…