Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Overval snackbar

Hoorn – Overval snackbar

De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met een overval op een snackbar Op de Moerbalk. Zondagavond bedreigde een in een zwart trainingspak geklede man de medewerkster van de snackbar met een scherp voorwerp.

De medewerkster slaagde erin de overvaller van zich af te houden waarna de overvaller zich uit de voeten maakte. Ondanks dat de politie een zoektocht had ingesteld en verschillende  getuigen had gesproken, werd de dader niet meer aangetroffen. Bij de zoektocht werd ook een politiehond ingezet. De politie heeft verder een sporenonderzoek gedaan en camerabeelden veilig gesteld. Direct na de beroving werd daarnaast een burgernetactie gestart en dezelfde avond hebben agenten ook een buurtonderzoek gehouden.
Getuigenoproep
De politie vraag getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Hoorn via 0900 8844. Heeft u informatie maar wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem (tel. 0800-7000).

 

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…