Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Straatroof in Hoofddorp

Hoofddorp – Straatroof in Hoofddorp

Een 52-jarige man uit Hoofddorp is zaterdagavond rond 19.45 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Op een parkeerterrein aan de Burgemeester van der Williglaan werd de man van zijn tas beroofd.

De tas met laptop werd door een man van zijn schouder gerukt. Daarna ging de verdachte er vandoor. Het gaat om een man met een zwart rode pet en jack, getint, 1.75 cm groot en rond de 30 jaar. Mensen die meer weten over de dader kunnen contact opnemen met 0900-8844. 

2017147637

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…