Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Twee aanhoudingen voor diefstal en wapenbezit

Hoorn – Twee aanhoudingen voor diefstal en wapenbezit

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee aanhoudingen verricht voor diefstal van zadels van fietsen en wapenbezit.

Rond 00.50 uur kreeg de politie melding dat er een verdachte situatie plaatsvond aan het Betje Wolffplein. Twee mannen zouden hier bijzondere interesse hebben voor fietsen. Dankzij het doorgegeven signalement troffen agenten het tweetal even verderop aan. Eén van de twee mannen, een 24-jarige man uit Zutphen, leek iets onder zijn jas te hebben. Het bleken drie fietszadels te zijn. Bij de fouillering bleek de ander, een 34-jarige man uit Hoorn, een vuurwapen lijkend voorwerp bij zich te dragen. 
Het tweetal is aangehouden en ingesloten. 
Het wapen zal door de forensische opsporing nader  worden onderzocht. De agenten hebben de drie fietsen zonder zadel opgezocht en middels een briefje laten weten dat de zadels kunnen worden opgehaald op het politiebureau. 
2017141094

 

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende winkeldief overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…