Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Te diep in de fles

Hoorn – Te diep in de fles

Donderdagavond heeft de politie een 52-jarige vrouw uit Hem van een terras aan de Gedempte Turfhaven geplukt. De dame zat rond 19.30 uur aan een tafeltje met een zo goed als lege fles alcoholhoudende likeur.

De politie werd gealarmeerd omdat omstanders zich zorgen maakten om de vrouw. Dit was terecht, want de dame kon niet meer op haar eigen benen staan en uit haar woorden komen. Ook kon de vrouw zich niet identificeren. Daarom hielden de agenten de vrouw aan voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. Nadat de vrouw weer in nuchtere toestand verkeerde, mocht zij het politiebureau verlaten.

2017140074

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vluchtende winkeldief overleden

De man die gisteren na verdenking van een winkeldiefstal, maandag 18 juni, zwemmend probee…