Home Noord-Holland Purmerend – Aanrijding na vechtpartij in Purmerend

Purmerend – Aanrijding na vechtpartij in Purmerend

Agenten kregen zaterdag rond 00.15 uur een melding dat er werd gevochten tussen een aantal personen op de Schoffelstraat in Purmerend. Onderweg naar deze melding stuitten agenten op een eenzijdige aanrijding.

Uit onderzoek is gebleken dat beide incidenten met elkaar te maken hebben. Na de vechtpartij is een van de personen weggereden in een auto. Het slachtoffer is meer dan vermoedelijk in de auto onwel geworden. De auto is op de Van Osweg in Purmerend tegen een lantaarnpaal en de vangrail tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is met flinke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om een 26-jarige man. De politie onderzoekt of de man het letsel heeft opgelopen bij de eenzijdige aanrijding of bij de vechtpartij.

Op de locatie van de vechtpartij heeft de politie twee mannen van 26 en 28 jaar aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar wat er zich precies heeft afgespeeld. De rol van de betrokken personen zal worden onderzocht. Getuigen of mensen met andere informatie kunnen contact opnemen met de politie.

2017124266
 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Twee jongemannen aangehouden voor diefstal snorfiets

De politie heeft dinsdagavond een 18-jarige man uit Andijk en een 17-jarige jongen uit Spa…