Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigenoproep autobrand

Alkmaar – Getuigenoproep autobrand

In de nacht van woensdag op donderdag ontstond brand aan een auto op de Pater Schiphorststraat. De politie kreeg tegen 02.45 uur een melding van de autobrand. De brandweer kwam ter plaatse en kon de brand snel blussen. Vermoedelijk is hier sprake van brandstichting.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben in de nacht van woensdag op donderdag  op of in de omgeving van de Pater Schiphorststraat dat met deze brand te maken kan hebben. Er kan contact worden opgenomen met de politie in Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen overval woonboot op IJsbaanpad

Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot…