Home Noord-Holland Zaandam – Vlogger Jaime slaat toe

Zaandam – Vlogger Jaime slaat toe

Op zaterdagmorgen konden drie zakkenrollers op de Zaanse Schans worden aangehouden na een tip van de bekende vlogger Jaime, die op verschillende plaatsen in het land met succes op zoek is naar zakkenrollers en deze bij de politie meldt.

Omstreeks 11.00 uur meldde Jaime dat hij op de Zaanse Schans liep en hier drie mannen in het oog had die probeerden op drukke plaatsen (rug)tassen van toeristen open te maken. De vlogger probeerde dit te filmen, maar de verdachten waren alert en keken steeds om zich heen. Nadat de getuige zijn eigen camera in zijn tas had opgeborgen, probeerden de verdachten zelfs hem te rollen.

De getuige waarschuwde de politie die op zijn aanwijzing drie verdachten konden aanhouden. Het ging om Roemenen van 42, 54 en 59 jaar oud. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en hier in verzekering gesteld.

2017119006

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen overval woonboot op IJsbaanpad

Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot…