Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Koperdieven aangehouden

Nieuw-Vennep – Koperdieven aangehouden

Op dinsdag 30 mei hield de politie twee mannen aan wegens diefstal van koper uit een bedrijfspand aan de Lucas Bolsstraat in Nieuw-Vennep. Het gaat om een 22-jarige man uit Alphen aan de Rijn en een 43-jarige Rotterdammer.

In de nacht van maandag op dinsdag werd er ingebroken in het leegstaande bedrijfspand. Uit meterkasten werden koperen leidingen gehaald. Het koper werd door de inbrekers in tassen klaar gezet om weg te halen. De politie besloot de tassen te laten staan en ze in de gaten te houden. Op dinsdagavond omstreeks 22.40 uur reed een auto weg bij het bedrijfspand. De politie kon de auto op de N207 aan de kant zetten. Hierin werden de tassen met koper teruggevonden.

De politie hield beide mannen aan. Zij werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het koper en de auto van de mannen zijn in beslag genomen.

2017110545

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Twee jongemannen aangehouden voor diefstal snorfiets

De politie heeft dinsdagavond een 18-jarige man uit Andijk en een 17-jarige jongen uit Spa…