Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Nachtje cel voor opsteken middelvinger

Den Helder – Nachtje cel voor opsteken middelvinger

Een 14-jarige jongen uit Den Helder heeft dinsdagavond zijn brutale gedrag moeten bekopen met een nachtje cel. De jongeman stak zijn middelvinger op naar de politie die in de omgeving van de Dommelstraat was in verband met een melding.

Agenten werden tijdens de afhandeling van een melding gehinderd door een groep jongeren en hebben hen meerdere malen gevraagd weg te gaan. De 14-jarige jongen vond dit schijnbaar niet nodig en gaf de agenten de middelvinger. Hierop is de jongeman aangehouden voor belediging en meegenomen naar het bureau.

2017110839

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Verdachten overval Kikkensteinstraat gezocht

De politie is op zoek naar twee verdachten die woensdagochtend 16 mei een winkel op de Kik…