Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Drie aanhoudingen na inbraak

Hoofddorp – Drie aanhoudingen na inbraak

In de nacht van woensdag op donderdag werden drie mannen aangehouden nadat zij op heterdaad waren betrapt. Eén man weigerde zijn identiteit te onthullen de andere twee mannen zijn een 27-jarige en een 40-jarige Amsterdammer.

Rond 03.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat er werd ingebroken in een gebouw aan de Planetenweg. Toen de politie arriveerde, zag zij twee mannen wegrennen in de richting van het Planetenpad. Het duo kon vrijwel direct uit de bosschages gehaald en aangehouden worden. Even later werd op het terrein nog een derde verdachte aangetroffen die werd gebeten door de politiehond. De man kon na een kort ziekenhuis evenals zijn handlangers overgebracht worden naar het politiebureau.
2017106340

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Twee jongemannen aangehouden voor diefstal snorfiets

De politie heeft dinsdagavond een 18-jarige man uit Andijk en een 17-jarige jongen uit Spa…