Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Onder invloed GHB

Den Helder – Onder invloed GHB

Op woensdagmorgen hield de politie een 16-jarige jongen op een bromfiets aan op de Pasteurstraat in Den Helder.

Omstreeks 02.10 uur zag de politie de jongen rijden. De politie gaf de jongen een stopteken om hem te kunnen controleren. De verdachte ging er echter vandoor. Toen zij hem te pakken kregen, bleek de jongen onder invloed van drugs te verkeren. Hij gaf aan GHB te hebben gebruikt. De jongen had nog een flesje met een restje GHB bij zich.

De politie eiste van de jongen dat hij zou meewerken aan een bloedproef om de hoeveelheid drugs in zijn bloed vast te kunnen stellen. Hij weigerde echter mee te werken. Het weigeren van een bloedproef wordt aangemerkt als misdrijf.

2017105520

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Noël van Diest

Noël wordt vanaf zijn woonadres vermist. Hij heeft pdd-nos en ADHD. Hij gebruikt medicatie…