Home Noord-Holland Kennemerland Bloemendaal Bloemendaalselectie rond met laatste versterkingen

Bloemendaalselectie rond met laatste versterkingen

BloemendaalHet komend seizoen beschikt HC Bloemendaal Heren 1 over een selectie met een mooie mix van talent en ervaring. Coach Michiel van den Heuvel, een oude bekende, staat aan het hoofd van deze groep.

Daniel Beale uit Australie (23 jaar, voorheen captain van jong-Australië) sluit aan bij Bloemendaal. Daniel maakte onderdeel uit van het Australisch nationaal team bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Eerder was de komst al aangekondigd van een aantal topspelers uit het buitenland: Florian Fuchs, Blake Govers en Manu Stockbroekx.

Uit de eigen jeugd stapt Sam Martens over naar de selectie van Heren 1. Sam speelde de afgelopen jaren ook in het Nederlands jeugdelftal onder 16 en onder 18. Vorig jaar al maakten Jasper Brinkman en Yannick van der Drift succesvol de overstap van JA1 naar Heren 1.

Commissaris Tophockey Floris Jan Bovenlander: ‘We hebben een mooie uitgebalanceerde selectie met zeven jongens die meedoen of meededen met het Nederlands elftal. Onze vier buitenlandse topspelers zie ik echt als versterking binnen en buiten het veld. En daarbij nog een flink aantal talenten en clubspelers, waarvan een deel eigen kweek. Sam Martens speelt bijvoorbeeld al vanaf de Musjes op Bloemendaal’

Heren 1 Bloemendaal 2016-2017:
Wouter Jolie (c), Daniël Aarts, Daniel Beale, Jord Beekmans, Roel Bovendeert, Jasper Brinkman, Thierry Brinkman, Yannick van der Drift, Florian Fuchs, Blake Govers, Mats de Groot, Rogier Hofman, Tim Jenniskens, Feiko Keilholz (k), Glenn Schuurman, Manu Stockbroekx en Jaap Stockmann (k).
Coach: Michiel van den Heuvel

Laad meer Bloemendaal
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Wie niet weg is, is gezien

De politie heeft twee verdachten aangehouden na de inbraak in een bedrijfsbus aan de Priem…