Home Noord-Holland Hilversum Man rijdt 51km te hard in Laren

Man rijdt 51km te hard in Laren

Een 47-jarige man uit Winterswijk kon op zaterdag 18 april zijn rijbewijs inleveren nadat met 111km/h over de Ooldselaan reed in Laren. Op deze weg is 60km/h toegestaan. Surveillerende agenten zagen omstreeks 19.00 uur de een auto hard rijden over de Ooldseweg. Een meting wees uit dat de auto 51km te hard reed. Door verkeershinder konden de agenten de auto niet gelijk van de weg halen. Het adres van de man werd achterhaald en korte tijd later kon de man zijn rijbewijs inleveren. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Verdachte straatroof Haarlemmersluis aangehouden

Amsterdamse rechercheurs hebben op dinsdag 19 november 2019 een 28-jarige man aangehouden …