Home Noord-Holland Den Helder Kolossaal passagiersschip MS Europa 2 bij Texel

Kolossaal passagiersschip MS Europa 2 bij Texel

Een kolossaal passagiersschip meerde vrijdagavond omstreeks elf uur voor de kust van Texel aan. Dit passagiersschip droeg de naam MS Europa 2 . Vlak voor het dorp Oudeschild ging het gigantische cruise schip ten anker. De MS Europa is een 5-sterren schip van circa 225 meter lang en en met  7 passagiersdeks bied het schip plaats aan 516 passagiers.  Zaterdag ochtend en middag pendelden twee sloepjes van het schip naar de haven van Oudeschild en weer terug. Het schip van de Duitse rederij Hapag-Lloyd was 29 april voor een proefvaart van de werf vertrokken. Onder de opvarenden zaten ook diverse journalisten. Zaterdag aan het einde van de middag voer het schip door naar de haven van Antwerpen. Het schip zal later bij terugkomst in Duitsland gedoopt worden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dzJJ9a7FoaM[/youtube]

Laad meer Den Helder

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

In de vroege ochtend van zaterdag 1 april 2023 heeft op de Spakenburgstraat in Zuidoost ee…