Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Twee verdachten langer vast, twee nieuwe verdachten aangehouden in recherche-onderzoek

Twee verdachten langer vast, twee nieuwe verdachten aangehouden in recherche-onderzoek

In het onderzoek naar de handel in verdovende middelen, sociale zekerheidsfraude en witwassen, heeft de Rechtbank in Haarlem donderdag besloten dat twee verdachten in dit onderzoek resp. 60 en 90 dagen langer vast blijven zitten. Onderzoek naar handel in verdovende middelen, sociale zekerheidsfraude en witwassen

Een van de verdachten werd heengezonden. Drie andere verdachten werden al eerder op vrije voeten gesteld, zij blijven wel als verdachten aangemerkt. Afgelopen week werden in dit onderzoek twee nieuwe verdachten aangehouden; een man en een vrouw.

Op 12 maart werden 6 verdachten aangehouden in dit onderzoek en werden doorzoekingen gedaan. Deze doorzoekingen vonden plaats op verschillende locaties in Noord-Holland: in Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Purmerend, alsmede in een horecagelegenheid in Den Haag. De 6 verdachten hebben de leeftijd tussen de 20 en de 40 jaar.

In dit onderzoek wordt door de politie en het Openbaar Ministerie samengewerkt met de sociale recherche, gemeente Haarlemmermeer en de Belastingdienst.

De recherche sluit niet uit dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Het onderzoek wordt voortgezet en in verband met dit onderzoek kunnen op dit moment geen verdere inhoudelijke mededelingen worden gedaan.

Laad meer Haarlemmermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…