Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Slachtoffer aanrijding Nieuwe Nieuwdorp overleden

Slachtoffer aanrijding Nieuwe Nieuwdorp overleden

De 93-jarige man uit Winkel die dinsdag gewond raakte bij een ongeval op het Hoefplein in Nieuwe Niedorp is donderdag in het ziekenhuis in Alkmaar overleden als gevolg van zijn verwondingen. De man raakte dinsdagmiddag rond 15.00 uur gewond toen hij de kruising met de N242 overstak. Hij zag hierbij een 59-jarige automobilist uit Nieuwe Niedorp over het hoofd. Er ontstond een aanrijding waarbij de auto van de 93-jarige man naast de weg belande en tegen een ANWB-wegwijzer tot stilstand kwam. De airbags gingen door de klap uit. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis waar bleek dat hij een gebroken borstbeen had. Hij overleed donderdag in het ziekenhuis.

Laad meer Alkmaar

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…