Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen [video]

Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen [video]

Dinsdagmorgen 12 maart rond kwart voor negen rukte de brandweer uit voor een vrachtauto brand aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. Een vrachtauto van een papierrecyclingsbedrijf  vatte door een nog onbekende oorzaak vlam op het terrein van Willemse diervoeders. De Vijfhuizerdijk was enige tijd door de politie afgesloten geweest . De brandweer had de brand snel onder controle. Na de bluswerkzaamheden is de Vijfhuizerdijk  weer snel vrijgegeven voor het verkeer.

[youtube]http://youtu.be/Tvdvu1GzEOw[/youtube]

 

Laad meer Haarlemmermeer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amstelveen – Mishandeling in nachtbus; politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september heeft in een nachtbus een mishandelin…