Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen [video]

Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen [video]

Dinsdagmorgen 12 maart rond kwart voor negen rukte de brandweer uit voor een vrachtauto brand aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. Een vrachtauto van een papierrecyclingsbedrijf  vatte door een nog onbekende oorzaak vlam op het terrein van Willemse diervoeders. De Vijfhuizerdijk was enige tijd door de politie afgesloten geweest . De brandweer had de brand snel onder controle. Na de bluswerkzaamheden is de Vijfhuizerdijk  weer snel vrijgegeven voor het verkeer.

[youtube]http://youtu.be/Tvdvu1GzEOw[/youtube]

 

Laad meer Haarlemmermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – mishandeling in tram – Osdorpplein – Amsterdam

Nietsvermoedend in de tram stappen en vervolgens met grof geweld mishandeld worden: het ov…