Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Woninginbraak Alkmaar woensdagavond in Ter Plaatse

Woninginbraak Alkmaar woensdagavond in Ter Plaatse

Het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTVNH besteedt woensdagavond aandacht aan een woninginbraak op Oranjelaan in Alkmaar. Er werd dinsdagavond 27 februari rond 20.45 aangebeld bij de woning. Toen de bewoonster niet opendeed hoorde zij geluiden uit de garage. Zij ging kijken en hoorde lawaai uit de slaapkamer komen. Hier trof de vrouw een man aan, die haar vastpakte en een duw gaf. Hierop ging hij ervandoor. De vrouw kwam ten val en kwam op de grond terecht. Zij liep hierbij een hoofdwondje op. De bewoonster werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Ter Plaatse wordt woensdagavond uitgezonden vanaf 17.40 uur en wordt daarna elk uur herhaald.

Laad meer Alkmaar

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – diefstal viool uit trein – Centraal Station – Amsterdam

Op zondagmiddag 29 oktober rond 16.30 uur is een kostbare viool gestolen uit een internati…