Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Bewoonster overloopt inbreker

Bewoonster overloopt inbreker

Een bewoonster van de Oranjelaan in Alkmaar overliep dinsdagavond om 20.45 uur een inbreker. Er werd eerst aangebeld bij de woning. Toen de bewoonster niet opendeed hoorde zij geluiden uit de garage. Zij ging kijken en hoorde lawaai uit de slaapkamer komen. Hier trof de vrouw een man aan, die haar vastpakte en een duw gaf. Hierop ging hij ervandoor. De vrouw kwam ten val en kwam op de grond terecht. Zij liep hierbij een hoofdwondje op. De bewoonster werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Alkmaar

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Wie zijn deze twee mannen die verantwoordelijk zijn voor een plofkraak op de iepenweg?

Op zondag 7 augustus 2022 worden omwonenden aan de Iepenweg in Amsterdam-Oost in de vroege…