Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Bewoonster overloopt inbreker

Bewoonster overloopt inbreker

Een bewoonster van de Oranjelaan in Alkmaar overliep dinsdagavond om 20.45 uur een inbreker. Er werd eerst aangebeld bij de woning. Toen de bewoonster niet opendeed hoorde zij geluiden uit de garage. Zij ging kijken en hoorde lawaai uit de slaapkamer komen. Hier trof de vrouw een man aan, die haar vastpakte en een duw gaf. Hierop ging hij ervandoor. De vrouw kwam ten val en kwam op de grond terecht. Zij liep hierbij een hoofdwondje op. De bewoonster werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Alkmaar

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Man neergestoken in stadsbus: recherche zoekt andere inzittenden

Zondagmiddag 3 december 2023 werd in stadsbus 34 richting het Olof Palmeplein een 30-jarig…