Home Noord-Holland Bedreiger van officier van justitie en rechter aangehouden

Bedreiger van officier van justitie en rechter aangehouden

De politie hield dinsdagochtend een 38-jarige man uit Enkhuizen aan die een officier van justitie en een rechter ernstig had bedreigd in de rechtszaal aan de Rembrandtstraat in Zaandam.  De man moest voorkomen voor een snelheidsovertreding en uitte zijn bedreigingen tijdens de zitting. De gealarmeerde politie kon aan de hand van tips van getuigen de verdachte even later aanhouden in zijn auto. De Enkhuizenaar is meegenomen naar het politiebureau en na verhoor in verzekering gesteld.

Laad meer Noord-Holland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Update; aanhoudingen WK wedstrijd Marokko-Spanje

Ondanks alle inspanningen voorafgaand aan de wedstrijd Marokko-Spanje, waarin maximaal de …