Home Noord-Holland 148 km/u over Groetweg in Schagen

148 km/u over Groetweg in Schagen

Een 32-jarige automobiliste uit ’t Zand raakte dinsdagmiddag haar rijbewijs kwijt. De vrouw viel op doordat zij over de Kanaalweg in Schagen met 122 km/u reed terwijl er op deze weg 80 km/u mag worden gereden. Hierna negeerde zij een inhaalverbod en haalde een camper in. Na een volgende kruising werd een doorgetrokken genegeerd en een andere auto ingehaald. Op de afslag richting Barsingerhorn werd er 130 km/u gereden. De automobiliste sloeg rechtsaf richting de Groetweg en reed hier 148 km/u. Aan het eind van de Groetweg werd zij staande gehouden. De vrouw raakte haar rijbewijs kwijt en zal worden aangemeld bij het CBR voor een EMG-cursus (Educatieve Maatregel Gedrag). De kosten van deze cursus bedraagt 954 euro en moet door de overtreder zelf betaald worden. Ook krijgt zij voor de overtredingen een aantal fikse boetes.

Laad meer Noord-Holland

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…