Home Noord-Brabant Waalwijk Verdachte aangehouden voor bezit verboden wapens

Verdachte aangehouden voor bezit verboden wapens

Een 48-jarige man is maandagmiddag 24 juni rond 15.00 uur in Waalwijk aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit. Tijdens de doorzoeking in zijn huis zijn naast wapens ook softdrugs en geld aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

Via een melding kwam de politie op het spoor van een man die vuurwapens in zijn bezit zou hebben. Twee politiehonden, een vuurwapenexpert van de politie en een aantal agenten gingen naar de woning. Daar hebben zij de verdachte gevraagd zijn wapens uit te leveren. De man beweerde geen wapens in zijn bezit te hebben. Met toestemming van de Officier van Justitie is een huiszoeking gestart. Daarbij zijn naast wapens die zijn verboden bij de wet Wapens en Munitie ook hennep, materialen voor het handelen in drugs en geld aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen na overleg met de Rechter Commissaris. De verdachte zal worden verhoord.

Laad meer Waalwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …