Home Noord-Brabant Waalwijk Verkeerscontrole in Waalwijk

Verkeerscontrole in Waalwijk

In Waalwijk is maandagavond  een verkeerscontrole gehouden op de Biesbosweg tussen 18.30 en 20.30 uur. Agenten hielden een verkeerscontrole aan de Biesbosweg ter hoogte van “De Scouting”. Het doel van de controle was het controleren van personenauto’s, motorfietsen en aanhangwagens. Hier werd 1 bestuurder bekeurd omdat hij een niet goed werkende losbreek reminrichting had. Omstreeks 19.30 uur werd gecontroleerd in de bocht van de Akkerlaan en de Groenewoudlaan. Hier werden voertuigen gecontroleerd en ook op hun snelheid met een Laser. Hier zijn drie bestuurders bekeurd voor overschrijdingen van de maximum snelheid met 12, 17 en 26 kilometer per uur.

Laad meer Waalwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …