Home Noord-Brabant Waalwijk Lastige klant pleegt verzet bij aanhouding

Lastige klant pleegt verzet bij aanhouding

De politie arresteerde een 19-jarige Waalwijker op verdenking van vernieling. De aanhouding verliep echter niet zonder slag of stoot. De verdachte was vanwege zijn wangedrag buitengezet. Dat gebeurde in de nacht van vrijdagavond op zaterdag bij een horecazaak aan de Taxandriaweg. Hij was dronken en agressief. Nadat hij uit de zaak verwijderd was, trapte hij de glazen ruit van toegangsdeur kapot. Iets dat hij vorige jaar (10-3-2013) ook al een keer deed.

Bij zijn arrestatie werd hij door de agenten tegen de grond gewerkt, omdat hij zich fysiek verzette. Door snel handelen en het omleggen van handboeien, kon de verdachte onder controle worden gebracht. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

 

Laad meer Waalwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …