Home Noord-Brabant Waalwijk Drie mensen lichtgewond na aanrijding

Drie mensen lichtgewond na aanrijding

Bij een aanrijding maandagavond rond 18.30 uur op de Drunenseweg, waarbij drie auto’s betrokken waren, zijn drie mensen lichtgewond geraakt. Een politie-eenheid reed toevallig achter de bij het ongeval betrokken voertuigen en kon direct hulp verlenen. Vanwege een voetbalwedstrijd was het druk op de kruising van de Drunenseweg met de Akkerlaan. Een 23-jarige automobilist uit Waalwijk en een achter hem rijdende 33-jarige vrouw uit Waalwijk stopten voor de kruising, maar een achterop komende 35-jarige vrouw uit Sprang-Capelle had dit niet op tijd door. Zij botste met haar auto tegen de auto van de Waalwijkse die op haar beurt weer tegen de voor haar staande auto van de man uit Waalwijk botste.

De vrouw uit Waalwijk klaagde over pijn in haar nek en is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. De bestuurster uit Sprang-Capelle had last van hoofdpijn en haar minderjarige passagier klaagde over pijn op de borst door de gordel. Ook zij zijn onderzocht. De voorste en achterste auto uit deze kop-staart-aanrijding konden rijdend hun weg vervolgen, de middelste auto was dusdanig beschadigd dat hij is getakeld.

 

Laad meer Waalwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …