Home Noord-Brabant Tilburg Tilburgse geslagen door schoonzus

Tilburgse geslagen door schoonzus

In Oud-Zuid Tilburg is zaterdag 4 mei 2013 een 35-jarige vrouw mishandeld door haar schoonzus. Zij liep daarbij verwondingen in haar gezicht op. Later op de avond is de schoonzus aangehouden voor mishandeling. Ook heeft het slachtoffer verklaard daarvoor meerdere keren mishandeld te zijn door haar man met wie ze in scheiding ligt. Deze 36-jarige Tilburger is tevens dezelfde avond aangehouden.

De politie kwam rond 17:00 uur aan bij de woning in Tilburg-Zuid. Het slachtoffer verklaarde dat net daarvoor haar schoonzus, een 34-jarige vrouw uit Tilburg, bij haar thuis was gekomen en haar had mishandeld. De vrouw had hierdoor zichtbare verwondingen in haar gezicht. De agenten hebben haar meegenomen naar de eerste hulp voor controle en behandeling. Daarna heeft de vrouw aangifte gedaan tegen haar schoonzus en tegen haar man voor eerdere mishandelingen.

De politie kreeg van de Officier van Justitie toestemming om beide verdachten buiten heterdaad aan te houden. Om 21:30 uur is de 36-jarige Tilburger aangehouden. En om 22:10 uur heeft de 34-jarige Tilburgse op verzoek van de politie zich gemeld op het politiebureau aan de Ringbaan Zuid. Daar is zij vervolgens aangehouden.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …