Home Noord-Brabant Tilburg Hennepkwekerij en twee vuurwapens in woning

Hennepkwekerij en twee vuurwapens in woning

Agenten troffen in een woning aan de Jan Evertsenstraat in Tilburg een hennepkwekerij, twee vuurwapens en contant geld aan. De twee bewoners, een 32-jarige vrouw en een 44-jarige man, zijn aangehouden. Na een anonieme melding doorzocht de politie vrijdag 3 mei om 12:00 uur de woning.

In de woning troffen de politieagenten op zolder een hennepkwekerij aan. Er stonden geen planten in de kwekerij; wel lag ruim 8 kg aan henneptoppen in het pand. Ook werden twee vuurwapens, een paintballgeweer en bijna 2000 euro contant geld in beslag genomen. Het echtpaar dat op dit adres woont is aangehouden en meegenomen naar het bureau. De financiële recherche heeft de auto van de verdachte in beslag genomen.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …