Home Noord-Brabant Tilburg Drie aanhoudingen voor woningoverval Tilburg

Drie aanhoudingen voor woningoverval Tilburg

De politie heeft deze week, drie Tilburgers, twee 21-jarige mannen en een 21-jarige vrouw aangehouden die verdacht worden van de overval of betrokkenheid daarbij op een woning aan het Kamgarenplein in Tilburg, die in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 april 2013 rond 03.30 uur werd gepleegd. Twee overvallers drongen toen de woning binnen en bedreigden de vier aanwezige jongeren met een mes.

In de woning waren die nacht de 22-jarige bewoonster, twee vriendinnen (21 en 23) en een vriend (18). Er werd op de deur gebonkt. Een van de vrouwen deed open, waarna twee overvallers naar binnen stormden. Een van hen dreigde met een mes. Ze hebben telefoons buit gemaakt. Vanwege de schrik werd pas later op de ochtend de politie gewaarschuwd. De recherche stelde direct een uitgebreid onderzoek in. Dit leidde naar twee 21-jarige Tilburgers die respectievelijk woensdagmorgen 1 mei 2013 en donderdagavond 2 mei 2013 werden aangehouden. De politie arresteerde woensdag ook een 21-jarige Tilburgse, zij was die nacht een van de aanwezigen in het pand. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Berkel-Enschot – Drugs in woning aangetroffen

Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokke…