Home Noord-Brabant Tilburg Arrestatie na bedreiging door onbekende

Arrestatie na bedreiging door onbekende

De agenten belast met het horecatoezicht hebben omstreeks 02.30 uur op het Piusplein een 31-jarige Tilburger aangehouden omdat hij een 22-jarige plaatsgenoot bedreigd zou hebben met een mes. Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij op de Spoorlaan met zijn vriendin buiten stond te roken en te discussiëren. Er kwam een onbekende man bij hen staan, die zich bemoeide met hun gesprek toen het over respect ging. Hij pakte een mes en hield deze in de richting van de buik van aangever. De dreiger riep daarbij “Als je je bek niet houdt gaat ‘ie zo naar binnen”. Het slachtoffer schrok hier erg van.

Even later zag hij dezelfde man in een café op het Piusplein staan. Hij meldde de eerdere bedreiging aan een portier die de politie waarschuwde. De politie heeft daarop de verdachte aangehouden. Op de deurmat van het café werd een keukenmes aangetroffen, waarvan het slachtoffer verklaarde dat dit mes identiek was als het steekwapen waarmee hij bedreigd was.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Verduisterde auto aangetroffen, verdachte aangehouden

In Tilburg werd vanmorgen een personenauto aangetroffen die op maandag 27 maart was verdui…