Home Noord-Brabant Tilburg Duo wil gestolen telefoon aan rechtmatige eigenaar verkopen

Duo wil gestolen telefoon aan rechtmatige eigenaar verkopen

De politie heeft vannacht, de nacht van 30 april op 1 mei 2013 omstreeks 04.20 uur op de Piushaven een 22-jarige Tilburger en een 21-jarige Hilvarenbeker aangehouden op de verdenking van heling. Ze wilden een gestolen telefoon aan de rechtmatige eigenaar verkopen. Een 25-jarige Tilburger vertelde dat zijn telefoon rond 01.15 uur gestolen was in een bar op de Korte Heuvel. Hij belde vervolgens met de telefoon van zijn vriend naar zijn eigen nummer. Hij kreeg uiteindelijk iemand aan de lijn die vertelde de telefoon terug te willen geven, maar dat hij er wel 150 euro voor moest hebben. De afspraak voor de overhandiging werd voor een elektronicazaak aan de Piushaven gemaakt. Hierop waarschuwde de aangever de politie. Agenten zagen op de afgesproken plek een auto met twee mannen aan komen rijden die aan een controle werd onderworpen. Tijdens deze controle werd het nummer van de gestolen telefoon gedraaid. Deze ging over en bleek in de middenconsole te liggen. Beide inzittenden zijn aangehouden op de verdenking van heling.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Berkel-Enschot – Drugs in woning aangetroffen

Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokke…