Home Noord-Brabant Tilburg Automobilist (25) rijbewijs kwijt na serie overtredingen

Automobilist (25) rijbewijs kwijt na serie overtredingen

Een 25-jarige man uit Sprang Capelle is vannacht, de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.50 uur, op de Midden Brabantweg in Kaatsheuvel betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 420 ugl. Daarnaast constateerden de agenten dat hij de maximale snelheid met 50 km / uur overschreed. Bovendien volgde hij niet de verplichte rijrichting op een rotonde en stopte hij niet voor rood licht. Vanwege alle overtredingen is zijn rijbewijs ingevorderd.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Verduisterde auto aangetroffen, verdachte aangehouden

In Tilburg werd vanmorgen een personenauto aangetroffen die op maandag 27 maart was verdui…