Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger bedrogen met nep iPhone

Tilburger bedrogen met nep iPhone

Een 19-jarige Tilburger kwam bedrogen uit toen hij een tweedehands iPhone wilde aanschaffen. Na te zijn misleid, kreeg hij een nepper aangesmeerd. De gedupeerde Tilburger deed aangifte van oplichting. De jongeman had op Marktplaats een iPhone 5 gezien, die te koop werd aangeboden. Er volgde zaterdagavond een afspraak in Kaatsheuvel. Het bleek om een vrijwel nieuwe iPhone 5 te gaan. Niet alleen de werking werd gecontroleerd. Ook checkte de koper de telefoon op www.stopheling.nl om te zien of de gsm niet gestolen was. Vervolgens werd er enige tijd onderhandeld over de prijs. Uiteindelijk kwam de deal uit op € 390,- De verkoper vertrok en de koper kwam er achter dat hij bedonderd was. In de geleverde doos zat niet meer de eerder gecontroleerde iPhone maar een nep model.

De gedupeerde Tilburger informeerde de politie en deed aangifte van oplichting. De politie rechercheert naar de identiteit van de verkoper en kreeg daarvoor diverse aanknopingspunten van de aangever.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Verduisterde auto aangetroffen, verdachte aangehouden

In Tilburg werd vanmorgen een personenauto aangetroffen die op maandag 27 maart was verdui…