Home Noord-Brabant Tilburg Mishandeling na gebruik van cocaïne

Mishandeling na gebruik van cocaïne

Een 18-jarige jongeman uit Moergestel werd door de politie opgepakt op verdenking van mishandeling. Het geweld vond plaats op zaterdag 20 april 2013 om 00.45 uur in een café aan het Rootven in Moergestel. Een 19-jarige cafébezoeker stootte (naar eigen zeggen) in het café per ongeluk de 18-jarige verdachte aan. Die werd meteen agressief en greep de aangever bij zijn keel en sloeg hem twee keer met gebalde vuist op het achterhoofd. De politie werd erbij gehaald en de mishandelde man deed aangifte. Ondertussen werd de 18-jarige verdacht in de horecazaak gearresteerd.

Bij zijn insluiting vertelde hij dat hij drugs had gebruikt. Uit zijn kleding kwam een zakje met wit poeder tevoorschijn. De geringe hoeveelheid harddrugs werd in beslag genomen. Uit een test bleek dat het om cocaïne ging. De verdachte werd vanwege het verdere onderzoek ingesloten in het cellencomplex van de politie.

 

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Verduisterde auto aangetroffen, verdachte aangehouden

In Tilburg werd vanmorgen een personenauto aangetroffen die op maandag 27 maart was verdui…